VT Family - шаблон joomla Продвижение

              Școala reprezintă cel mai important factor de cultură si civilizație în viața unui popor.. Țelul nobil al fiecărei școli este acela ca elevii săi să fie capabili să iși asume responsabilități majore. Școala a dovedit prin foștii ei elevi, care astăzi sunt membri activi ai societății, că drumul  pe care mergem este bun . Am fost, suntem și vom fi în continuare factor de educație, cultură și civilizație pentru comuna Soldanu. Doar un popor civilizat poate să se integreze în marea comunitate universală.

            Scoala noastra este deschisa pentru toti cei care au nevoie de educatie, avand ca prioritate pregatirea elevilor pentru o lume in schimbare, formandu-le capacitate, deprinderi si competente care sa le permita sa-si gaseasca locul si menirea sociala.
            Scoala satisface nevoia elevului de a se simti competent, integrat in colectiv si independent, respectandu-i oricat de modeste i-ar fi rezultatele scolare, identificandu-i atuul si aptitudinile pentru a le putea valorifica mai tarziu.
            Prin competenta didactica, pregatirea stiintifica si conduita profesionala, cadrele didactice care predau in scoala noastra au reusit sa asigure un nivel crescut al pregatirii elevilor,atat in ceea ce priveste cultura generala, cat si comportamentul acestora.
            Performantele elevilor sunt legate de calitatea si daruirea corpului profesoral, de dotarea materiala a scolii si de felul in care este structurata interventia educativa in ansamblu. Aceste performante sunt legate si de eforturile si pasiunea cu care corpul profesoral, directiunea scolii si personalul auxiliar s-au preocupat pentru asigurarea unor conditii materiale optime in vederea realizarii procesului instructiv-educativ.

                              VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!